VEDIC-ART

65994603_2508834685822942_7719297270302113792_n

“Vedic-Art“ is een schilderwijze die werd ontwikkeld in Zweden en werd tot voor kort gegeven door Maryse Alen, de teacher die Vedic-Art heeft uitgebouwd in België.

Een ontzettend inspirerende dame!

Ik integreer deze Vedic-Art nu op deze website, omdat het een toch zeer belangrijke rol inneemt in mijn/ons dagelijks leven.

Meer dan ikzelf had verwacht toen ik enige tijd de basiscursus heb gevolgd en nadien ook de vervolgcursus. Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van.
Een volgende stap is dit levensinzicht  doorgeven als “Vedic-Art”teacher, maar zover ben ik nog niet. Al voel ik het wel kriebelen…;-).

MAAR!
Sinds enige tijd is Tania wel officiële teacher en heb ik besloten om met haar hulp en inzicht deze fantastische “levenslessen” door te geven door het organiseren van workshops. “Basis” en “vervolg” opleidingen. Ik organiseer zodat zij zich kan concentreren op de essentie: jou de levenslessen van Vedic-Art overbrengen, mooi toch!?

Gedurende 5 dagen volg je een 17 stappen plan en wat er dan aan emoties en inzicht loskomt, man man man!

Achteraf zal je ook duidelijk worden dat deze 17 stappen ook een perfecte wegwijzer zijn in je dagelijkse leven.

Voor de cursussen hoef helemaal geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen, ik had zelf nog nooit een penseel of potlood vastgehad, tenzij in de lagere school…

Tijdens de cursus zelf wordt je niet uitgelegd hoe of wat je moet schilderen, er worden helemaal geen doelstellingen vooropgesteld. Hoe zalig is dat! 🙂

Eigenlijk is de emotionele beleving tijdens het doorlopen van die 5 dagen, die 17 stappen, veel belangrijker dan het resultaat zelf.
Je ontdekt wie je écht bent en hoe je weer zelf verder kan, daar waar je dacht vast te zitten. Indrukwekkend!

Het is niet de bedoeling om hierover in detail te gaan; als je ooit deelneemt, begrijp je waarom….HEFTIG, DURF,DOEN!

Sinds kort heeft Tania een eigen Facebookpagina. Door deze hier of op Facebook zelf te “liken,” blijf je op de hoogte van de diverse opleidingen die zij zal geven.

Wens je vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden via enkel mail, mag je me gerust een seintje geven via sensityves@gmail.com. Ik hou je dan zeker op de hoogte.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close