Quantum Connectie Hypnose

Ben je 3-Dimensionaal of 5-Dimensionaal?

Quantum Wetenschap opende een deur die nooit meer gesloten kan worden; we zijn onsterfelijke multidimensionale wezens die onszelf beperken tot een 3-dimensionale realiteit en doen alsof we sterfelijke mensen zijn. 
Quantum Wetenschap opent de deur naar de oneindige mogelijkheden van het Multiversum en het geheim om de krachtigste versie van jezelf te worden, die we de Quantum Zelf noemen. Je gaat ontdekken dat je een 5-multidimensionaal wezen bent en meer kanten hebt en krachtiger bent dan jij je kan voorstellen.

Quantum Zelf: jij bent geboren met alle hulpmiddelen & potentieel die je nodig hebt. Elke gezonde baby heeft een geheim dat in de meesten van ons zelden geopenbaard wordt; het potentieel van een genie, een virtuoos, een wereldkampioen, een uitvinder die de wereld kan veranderen, zoals een Nikola Tesla, Einstein, Edison, Michelangelo, J.K. Rowling, Mozart, Walt Disney, moeder Theresa, Picasso, Nostradamus, enz. 

Dit is in ieder van ons! Geen uitzondering. Dit zielsgeheim is opgesloten in ons DNA en onze hersenen. Dan gebeurt er iets dat gaat knabbelen aan ons potentieel; we gaan naar school en worden opgeleid door mensen die hun eigen potentieel niet hebben ontgrendeld en we leren dat hoe we denken, ons gedragen en handelen niet in overeenstemming is met wie we zijn en zetten onszelf in een veel te beperkte versie van onszelf gevangen.Dit vindt plaats bij 96% van ons allemaal. Onze Quantum Zelf is begraven in een klein doosje en slaapt totdat we sterven. QCH© brengt je terug naar je potentieel. Sneller dan elke andere vorm van hypnose, omdat alle andere vormen van hypnose gecreëerd zijn door therapeuten die de Quantum wetenschap niet kenden. Die soorten hypnose zijn geboren vanuit een beperking van het menselijk kunnen. Met QCH© doorbreken we dit paradigma.

De geheimen van de Quantum Zelf zijn begraven in de Theta Brainwave State (TBS), het diepste niveau van trance mogelijk. Dit wordt normaliter alleen bereikt door meesters die decennia lang meditatie beoefenen. TBS is de staat van Somnambulistische trance. In deze staat hebben we de kracht om onszelf onmiddellijk te healen, toegang te krijgen tot onze krachtigste bronnen, verbinding te maken met het Quantum Multiversum en hulpbronnen te activeren die we nooit in ons leven hebben gebruikt. Met QCH® bereiken we dit diepst mogelijke niveau van hypnose, de staat van Somnambulistische trance. De Somnambulistische toestand wordt normaal gesproken twee keer per dag ervaren: net voordat we wakker worden en net voordat we in slaap vallen. 
De meeste hypnotiseurs werken niet op het Somnambulistische niveau. Dit is het meest mysterieuze niveau van hypnose en kan onverwachte resultaten opleveren, zoals het herbeleven van een vorig leven, toegang krijgen tot andere dimensies, toekomstige reizen, clairvoyance, psychische vaardigheden en nog veel meer. 

(Bron: Dr.Roy Martina)

Wil je de beste versie van jezelf worden?

Quantum Connectie Hypnose is een ideaal hulpmiddel om mentale en fysieke problemen of vervelende gewoontes waar je mee kampt bij de wortel aan te pakken. Het is volledig natuurlijk.

Meestal bestaat deze Quantum Connectie Hypnose uit 3 sessies in de privé praktijkruimte. Maar op zich zijn het eigenlijk meerdere sessies: elke sessie wordt auditief opgenomen en krijg je nagestuurd om thuis zo vaak mogelijk te herbeluisteren. Zo oefen je steeds meer en meer in je thetabrein, kom je elkaar weer tot nieuwe inzichten én hoef je je niet steeds te verplaatsen .

Een eerste hypnose-sessie bestaat uit een kennismakingsgesprek, het opstellen van je doelstellingen én een eerste kennismakingshypnose. De kostprijs hiervoor is € 175, voorzie een 2tal uren . De 2 de en 3de sessie bedraagt telkens € 150/sessie, hier voorzie je 90 minuten.

Een afspraak maken in mijn huispraktijk kan via 0477/98.25.46 of via sensityves@gmail.com: alle info en rechtstreekse maillink vindt je ook terug bovenaan deze pagina.

Annuleren van een afspraak
Kan je niet op een afspraak aanwezig zijn, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.

Indien je tijdig verwittigt, kunnen andere patiënten sneller geholpen worden.

Bedankt voor je begrip.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close