Advertenties

NEI therapie

0

NEI staat voor neuro emotionele integratie en is gebaseerd op de veronderstelling dat psychologische problemen en lichamelijke klachten meestal voortkomen uit onverwerkte emoties die zich als virussen in het onbewuste en in onze cellen of organen hebben genesteld. ‘Vaktechnisch’ worden deze emotionele virussen Psycho Energetisch Geheugen (PEG) genoemd. Veel mensen streven naar een glanzende carrière, een fantastisch huwelijk en een optimale gezondheid, maar daar komt weinig van terecht omdat hun onbewuste de hakken in de grond zet en hun doelstellingen saboteert. Zo is het mogelijk dat iemand zegt dat hij veel geld wil verdienen terwijl zijn onbewuste van mening is dat dit ten koste van zijn huwelijk zal gaan. Hij is dan niet congruent met wat hij zegt te willen. Congruentie betekent dat we ons helemaal inzetten voor het doel dat we willen bereiken, waarbij het bewuste en het onbewuste harmonisch samenwerken.

Via NEI kan ik emoties naar boven halen en verwerken.  Dmv een spiertest leg ik contact met jouw onderbewustzijn en kan ik  erachter komen waar een probleem zijn wortels heeft. Tijdens de sessie(s) worden onverwerkte emoties geïntegreerd waardoor de klacht verdwijnt.

Het grote voordeel aan deze therapie is dat je niet heel je verhaal opnieuw uit de doeken hoeft te doen en en bijhorende emoties opnieuw hoeft te beleven. Er kan op redelijk korte termijn resultaat geboekt worden (3 – 7 sessies/klacht)

Een sessie bedraagt €75 en duurt gemiddeld één uur. Een afspraak maken in mijn huispraktijk kan via 0477/98.25.46 of via sensityves@gmail.com: alle info en rechtstreekse maillink vindt je ook terug bovenaan deze pagina.

Annuleren van een afspraak
Kan je niet op een afspraak aanwezig zijn, gelieve 24u op voorhand te verwittigen. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.

Indien je tijdig verwittigt, kunnen andere patiënten sneller geholpen worden.

Bedankt voor je begrip.

Advertenties

29 thoughts on “NEI therapie

 1. Dag Yves,

  Mijn homeopathe had een jaar geleden al eens over u gesproken en begon nu terug over jouw en de Nei-therapie. Ik zou graag eens een gesprek met u hebben maar Ik vond niet direct contactgegevens terug op je website.. om een afspraak te maken. Alvast dank! Mvg, Britt

 2. Dag Yves,

  Deze week ging ik voor de eerste Kerr op visite bij dokter Kelders in Brasschaat. Zij heeft me jou aangeraden voor NEI therapie.
  10 jaar geleden is mijn moeder gestorven en nu recent haar moeder, mijn grootmoeder ook. Blijkbaar heb ik dit nog niet helemaal goed verwerkt. Ik heb vaak een heel verkrampt gevoel fysiek en mentaal omdat mijn geest vermoed ik vast houd aan deze emoties. Sporadisch als ik even probeer te luisteren naar mezelf komen de tranen naar boven, zoals nu bij het typen van dit berichtje. Ik sta open om deze therapie te proberen als het me kan helpen al deze dingen te kunnen loslaten.

  Veel groetjes
  Ellen Wuyts

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close