Energetix Magnets

   kikker

Enkele maanden geleden vroeg een vriendin van me of ik op de hoogte was van de helende werking van magneten. Niet dus. Nieuwsgierig zoals ik ben, wou ik dit wel even uittesten.

Ik vroeg ook aan mijn partner of ze mee wou uitproberen….2 weken nadien kwamen we tot de vaststelling dat we echt wel meer energie hadden…Straf!

Uit overtuiging van de helende werking én om er mensen mee te kunnen helpen, besloot ik om zelf deze magneten te gaan verdelen. Sinds enkele dagen ben ik dan ook officiële distributeur van ENERGETIX-magneten.

 

120618_Logo_Signatur_VP_NL

 

Ik verzorg thuispresentaties waarbij je op het einde van de avond bij mogelijke interesse kan aankopen of je kan meteen je keuze maken op mijn webshop

Het leuke is dat deze magneten verwerkt zitten in een zeer mooie juwelencollectie , zowel geschikt voor vrouwen, mannen, kinderen én huisdieren.

De werking van de magneten en de ganse collectie juwelen wordt ondersteund door de zangeres Katie Melua, bekend van oa “Nine million bicycles in Beijing”

Hart

 

Hoofdpijn,concentratieproblemen, slapeloosheid en vermoeidheid. Het zijn voorbeelden van chronische en hardnekkige klachten waar veel mensen problemen mee hebben. Deze stralingsvelden worden o.a. veroorzaakt door kunstmatige opgewekte elektriciteit, zoals de bekende hoogspannings-/gsm masten. Daarnaast gebruiken we in het huishouden veel elektrische apparaten zoals magnetron, televisie, computer, telefoon etc. en wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon in zijn bezit?

Al deze apparaten trekken energie uit ons lichaam en door het dragen van magneten (magneetsieraden) wordt dit verlies gecompenseerd.

Werking:
Het bloed neemt de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan, trekt eventuele kleine klonters uiteen en geeft de rode bloedlichaampjes een vlottere doorstroom, een “energy boost”.  De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten hun lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het imuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneetsterkte:
Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de magneten is meestal 1200 Gauss. Onze Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking.

Neodymium verliest slechts 1% van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn.

De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed, daarom zijn de oorbellen van Energetix meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen. De gebruikte materialen zijn : koper, goud, rhodium en stainless steel.

Koper magneetsieraden:
Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes. Bij het dragen van koper magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is makkelijk te verwijderen met water en zeep.

Water is leven:
Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme.

Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor de nieren, temperatuurregeling, het hart en de bloedsomloop.

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken.

Pacemaker:
Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken en in de eerste drie maanden van de zwangerschap wanneer men nog nooit magneten heeft gedragen.

LET OP: MAGNETEN ZIJN GEEN GENEESMIDDEL !

Indien je onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met je arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

 

Positieve resultaten met Energetix magneetsieraden :

Meer energie en minder stress,
verlichting van pijn en depressiemigraine / hoofdpijnen
arthritis
tenniselleboog
vermoeidheid
energiegebrek
depressie
verstoorde bloedsomloop
menstruatie-/overgangsklachten
rug-/schouderpijn
slapeloosheid
nervositeit
concentratieproblemen

Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan en er komen steeds nieuwe ervaringen bij.

De hierboven genoemde, maar ook vele andere positieve effecten van het dragen van een magneetsieraad worden gemeld door onze klanten. Al duizenden jaren zweren mensen bij het gebruik van magneten voor genezende doeleinden of juist preventief ter voorkoming van ziekte. Het is fascinerend, dat magneetkracht met succes voor uiteenlopende klachten kan worden gebruikt en dat er door veel mensen een positief effect ervaren wordt, zodra magneten ingezet worden of magneettherapie toegepast wordt. Hiervoor is nog steeds geen eenduidig wetenschappelijk bewijs gevonden. Evenzo goed is het tegendeel het geval. De wetenschap kan evenmin onomstotelijk bewijzen, dat het grote onzin is, dat mensen blijkbaar wél een meetbaar en positief effect ervaren en rapporteren. Want zijn al die mensen dan gek? Er zijn dus fervente voorstanders en tegenstanders. Het is in ieder geval duidelijk, dat het van belang is om hiernaar verder onderzoek te doen. Gelukkig ontwikkelt ook de wetenschap zich en worden er steeds meer klinische experimenten uitgevoerd, waarvan de resultaten dermate positief en hoopvol zijn, dat dit wel tot verder onderzoek zal moeten leiden.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang duurt het voordat de magnetische armband gaat werken?

Sommige mensen merken al binnen heel korte tijd de positieve werking. Bij andere duurt het iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt ook van de klachten af. Een oude en/of chronische klacht heeft meer tijd nodig om opgeruimd te worden

Heeft de magneettherapie bijwerkingen?

In de homeopathie is het bekend dat klachten eerst kunnen verergeren, dit komt bij het dragen van magneten ook voor. Maar met het dragen van de mooie Energetix sieraden is dit geen moeilijke opgave. Om de afvalstoffen snel te helpen verwijderen raden wij je aan veel water te drinken.

Hoe lang blijven de magneten werken?

Op onze Neodymium magneten geven wij levenslange garantie. De magneten verliezen 1% in 100 jaar.

Moeten de sieraden de huid raken?

Nee, de magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door je kleding heen werken.

Kan ik de sieraden aanhouden bij douchen/baden?

Behalve de sieraden met Zirkonia’s of andere steentjes kan je alle sieraden aanhouden tijdens het baden of douchen. Het is aan te raden om de sieraden niet te dragen bij het baden in zee of in chloorwater. Zout en chloor kunnen de vergulding aantasten. Heet water lost lijm op, zodat steentjes en magneten eruit kunnen vallen. Ook haarlak, parfum en wasmiddelen kunnen je sieraden beschadigen.

Wat voor materiaal is er voor de sieraden gebruikt?

Energetix magneetsieraden en accessoires zijn gemaakt van edelstaal of zijn hoogwaardig verguld/gerhodineerd en laten zich uitstekend combineren met andere juwelen.

Moet ik mijn Energetix sieraad altijd dragen?

Je kan de sieraden dag en nacht aanhouden. De magneten geven je bescherming tegen elektromagnetische straling, hier kom je dagelijks mee in aanraking. Magneettherapie is een natuurlijke therapie en iedereen reageert hier anders op. Doet wat je  zelf als prettig ervaart.

Meer info: mail me gerust op sensityves@gmail.com of ga naar de webshop

L-Yves-e groeten!

 

2 gedachten over “Energetix Magnets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close