1/1/2020

Benieuwd hoeveel mensen deze blog net vandaag op 1/1 gaan lezen, al dan niet in hun pyjama, bekomend van een nacht die toch weer een beetje té was. Maar ja, “je kan toch niet anders hé !? “ ;-), op oudjaar MOET je toch uitbundig vieren met vrienden he ..NOT!

Ik geef toe dat ik dat vroeger ook deed hoor, ik wist niet beter. Maar sinds enkele jaren tracht ik bewust(er) te leven en lijkt me dat allemaal ver weg. Maar op deze eerste dag van het nieuwe jaar staan alle sociale media weer vol foto’s van zware feestjes, verkleedpartijen, lege flessen, overvolle magen en klagende mensen over verplicht familiebezoek op 1/1.

Blij dat ik/wij daar niet meer aan meedoen. Maar het is goed dat we er toch nog eens aan herinnerd worden, dat de meeste mensen andere keuzes maken. Want dat is het, je maakt steeds je eigen keuze! En als het een échte bewuste keuze is, is het uiteraard ok. Breng vooral tijd door, al dan niet verkleed, in grote grote of kleine groep, met mensen waarbij je juist vibreert.

Wat een geluk dat Tania en ikzelf op dezelfde golflengte zitten.

En hoe meer je met je eigen geluk begaan bent en je een beetje dieper in jezelf durft graven , hoe gelukkiger je je gaat voelen, maar je ook merkt dat er soms wel een energetische kloof ontstaat tussen jezelf en je omgeving. En soms moet je dan afscheid nemen. Gelukkig komen er dan weer andere mensen bij die op dezelfde golflengte zitten.

Sommigen die achterblijven, worden dan plots wel “wakker” en gaan aan zichzelf werken en pikken terug in. Sommigen denken dat ze aan zichzelf werken, volgen allerlei opleidingen, therapieën, behandelingen, voelen zich even terug beter en denken dat alles achter de rug is. Erg om aan te zien, vooral omdat ze er zelf van overtuigd zijn. Eigenlijk hervallen ze, opnieuw onbewust, in een andere vorm, andere context, terug in hetzelfde slachtoffer patroon. Maar ook hen tracht ik graag te blijven zien, maar toch los te laten, uit zelfbescherming…

Dit klinkt misschien nogal hard en verwaand, maar er zullen heel wat mensen zijn die zichzelf hier in herkennen en heel goed begrijpen wat ik bedoel. Het ook meemaken of meegemaakt hebben en die het er ook over eens zijn: eens je op een andere manier in het leven gaat staan, is er geen weg terug en kan je enkel nog vooruit. Omringd met gelijkgestemden.

En vooruit werken is net waar ik me de afgelopen maanden heb in verdiept: quantum fysica, op energetisch vlak. Dat er een mogelijkheid is om er naartoe te werken, door er zelf voor te kiezen, door patronen te doorbreken (net zoals bij NEI) . De oplossing zit in jezelf, enkel zie je het niet steeds. Sinds korte tijd ben ik in opleiding als Quantum healing hypnotiseur. Door middel van hypnose technieken ons eigen brein terug trainen om in ons dieper onderbewustzijn naar het kwantumveld te gaan graven. Om dat reptielenbrein te passeren, om veel dieper te gaan graven naar je oorspronkelijke ziel.

En om misverstanden te vermijden: alles is veilig, het is niet de bedoeling om je ongewenst citroenen te laten eten of je op handen en voeten te laten rondlopen 🙂

Deze hypnose techniek leunt zeer sterk aan bij de kracht van een diepe meditatie voor gevorderden. En gezien ik dit jaar een meditatie app ga uitbrengen, bevestigt dit enkel nog wat meer mijn eigen keuzerichting. 😉

En ook hier weer zeer opvallend, de reacties van je omgeving: van ongeloof, angst tot bewondering, coming out van eigen interesse, etc….

Ben dan ook blij om de komende dagen enkele mensen vrijblijvend te laten proeven van deze hypnose techniek. Mooie mensen die meteen hun interesse lieten blijken, maar die vooral de afgelopen maanden echt op een fantastische manier aan zichzelf gewerkt hebben via NEI. Ik neem ze graag even mee op pad naar hun nieuwe toekomst.

Ik kan je enkel eerlijk zeggen dat het straf is, wat er mogelijk is!

2020 wordt een fantastisch jaar, een jaar waar ik zelf nog wat meer ga focussen op mezelf. Maar tegelijkertijd ga ik ook alle kennis delen met jullie, oa dus via de lancering van die meditatie app, enkele mensen die ik de spiertest ga bijbrengen, die op hun beurt mensen uit hun omgeving snel kunnen helpen, workshops die ik ga organiseren en uiteraard de podcast waar ik iedereen uitnodig om de beste versie van jezelf te worden.

Ik hou je zeker op de hoogte via deze blog. Praat er gerust over met mensen waarvan jij aanvoelt dat ze er baat bij kunnen hebben of volg gerust via de Facebookpagina van Sensityves, waar in het voorjaar ook alle workshops zullen aangekondigd worden.

Doe je mee?

Ja, ik ben (hoog)sensityves én ben er fier op!

Categorieën Geen categorie

Een gedachte over “1/1/2020

  1. Super!! Count me in 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close