Advertenties

De kogel is door de kerk (en pijn uit de onderrug)

Of hoe lichamelijke klachten alweer werden veroorzaakt door een emotionele blokkade …

Dagelijks begeleid ik mensen, help hen emotionele blokkades op te ruimen via NEI.

Maar naar mezelf kijken… 😉

Sinds enkele maanden liep ik met diverse plannen rond (in mijn hoofd 😉). Een van de stappen was een eigen atelier voor Tania en ik wou gaan podcasten en een app lanceren.

Kort samengevat: het schildersatelier werd aangekocht, ingericht, ingewijd met een mooi ritueel en inmiddels opgestart, mét de nodige inschrijvingen. Fijn! Maar dat ene kamertje waar mijn opnames gingen gebeuren, bleef, ondanks een tafel, stoel en pc, onaangeroerd…..

Uiteraard deed ik eerst onderzoek naar welk materiaal en software ik daarvoor nodig had, had diverse gesprekken met mensen, reclamebureau’s etc, om uiteindelijk de stap te zetten. Maar op een of andere manier leek ik de stap toch maar niet te zetten. Frustrerend voor een hulpverlener op dat vlak :-). Het bleek toch iets dieper te zitten….in het onderbewuste 🙂

Nu komt het: sinds begin dit jaar heb ik vrij veel last van een pijnlijke onderrug. Gelukkig heb ik ondertussen ook de juiste mensen rondom mij die me dan weer helpen. Het werd al vrij snel duidelijk dat de psoas spier me iets wou duidelijk maken :-).

Wij samen op zoek!

Dankzij orgaanmassage, cranio sacrale massage en een NEI test naar voedselintolerantie (appel, spelt, quinoa, boekweit, jaja 😉) en diverse fysieke oefeningen (die ik nog niet allemaal ben opgestart, sorry Ann 😉) en voedingssupplementen, ben ik aan het einde van de pijnlijke rit aangekomen.

Afgelopen donderdag zette ik het licht op groen voor aankoop materiaal voor podcast en opstart opmaak app. Gisteren had ik een sessie ingeplant voor een cranio-sacrale behandeling en wat er daar is gebeurd……Een hele namiddag diep geslapen, een perfecte lange nachtrust. Had het gevoel ergens heel ver weg te zijn geweest (in dat fijne onderbewuste) en vanochtend: nog amper rugpijn!!!

ZALIG!

Tuurlijk is er een verband, te ingewikkeld (én privé) om via deze weg uit te leggen.

Loslaten doe je door emoties toe te laten

De enige boodschap die ik wil meegeven: blijf aan jezelf werken, kuis blokkades in je onderbewuste op en luister naar je lichaam.

Verzamel de juiste hulpverleners rondom je, heb geduld en zet stappen !

Thx Ann, Annick en Sabine!

Voor de geïnteresseerden: de eerste podcast hoop ik rond te hebben rond Kerst, de app in het voorjaar. Ik hou je op de hoogte via deze blog of steeds welkom via de Facebookpagina.

Ja, ik ben hoogsensityves én ben er fier op!

Advertenties
Categories Angsten, Burn out, Burn-out, Emoties, Familie, Geen categorie, HSP, NEI, Sensitief, Therapie, Vedic-ArtTags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close