Feelings!

Afgelopen weekend was nogal druk…
Zaterdag een “after wedding bbq” op dezelfde locatie als ons trouwfeest enkele weken geleden. De radiocollega’s….!
Fijn om ze eens mee te maken in een andere omgeving en mét partner. What a feeling!

Dessert

En zondag was ik uitgenodigd door Nadine, een ex-klant vanuit mijn vorig beroepsleven. Iemand met wie ik niet echt veel “zaken” heb gedaan, maar vooral steeds een fijn contact had. In het digitale tijdperk van vandaag wou ze nog eens een klassieke “afternoon tea”, met persoonlijk gesprekken….Tof!

Blij om dan te merken dat dat gevoel van toen wel juist zat, dat je in een commerciële omgeving ook eens gewoon een fijn moment kan hebben, zonder meer.

Leuk

Het waren dergelijke gesprekken die me de laatste 2 jaren van mijn job toen overeind hielden in die haaienwereld. Wat was ik dan ook blij dat diverse klanten me contacteerden tijdens de burn-out om te vragen hoe het met me ging. Juist die mensen waar het weliswaar soms zwaar onderhandelen was, maar als “juiste” mensen aanvoelden voor me.

Straf dat enkelen van hen zelfs nu “op bezoek” komen in mijn praktijk.
Nog straffer….ik hou er zelfs nieuwe vrienden aan over!

Friends

Maar dus dat feestje op zondag: heel wat oude mediacontacten, die ik persoonlijk kende of van naam. Fijn om te “voelen“, sommigen zijn nog steeds die gewiekste zakenmannen, die geraffineerde vrouwen die de zaak ipv zichzelf op de eerste plaats zetten.
Zelfs op een zondag, in privésfeer….
Blij dat ik me opperbest voelde en echt wel afstand kon nemen. Ik voel me terug in mijn kracht, voelde wel hun gespannenheid aan…so what…hun probleem!

En Nadine is nog steeds een fijne dame!

Ja! Er is leven na de burnout en …..

Sensityves

JA! Ik ben sensityves én ben er fier op!

Categorieën Burn out, Burn-out, Emoties, Geen categorie, HSP, Sensitief, TherapieTags , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close