Advertenties

Dat is geen zicht!

Lui oog

(in mijn tijd was het nog een vleeskleurig plastic ding dat op bril werd gekleefd….)

Al sinds mijn 9de heb ik een lui oog, ben er toen aan geopereerd, en al jaren ook geen dieptezicht dus. Het hindert me zeker niet in het dagelijkse leven, enkel bij sommige kleine handelingen: bv; water inschenken in een glas (rode wijn lukt dan wel weer wel ;-)).

Ik dacht eigenlijk dat ik er niets meer mee deed, met dat linkse oog, maar sinds enkele dagen voel ik dat ik helemaal niets meer zie! Er hangt een grauwe mist, geen zicht meer!

Toch even wennen, niet echt bang, maar vervelend.

Het hindert me niet echt, maar het voelt als een zware druk.
Als ik het oog dicht hou, is de druk weg.
Maar dat is ook geen zicht he 🙂

Sinds mijn energetisch werk als therapeut staan mijn voelsproeten als HSP’er wel uitermate open. Vooral om anderen te helpen, maar voor mezelf is dat soms niet duidelijk, niet zichtbaar. Lichamelijke kwalen zijn vaak een uiting van geblokkeerde emoties.

Dus ik ben heel benieuwd wat ik niet inzie voor mezelf, waarvoor ik mijn oog dus sluit.

Inzicht

Ik heb wel vermoedens.  Er zijn de laatste maanden zoveel zaken duidelijk voor me geworden, mijn eigen patronen, patronen van anderen rondom mij, maar er is duidelijk nog iets wat ik niet kan/durf/wil inzien voor mezelf. Zo is het meestal he.:-)

Op zoek dus: volgende week nog eens zelf laten NEI-en, vanmiddag cranio-sacrale behandeling bij Annick. Een topper!
En toch ook maar nog eens op het klassieke pad: begin augustus afspraak bij oogarts.

derde oog.jpg

Gelukkig heb ik mijn derde oog nog 😉

En toch is het fijn om op zoek te gaan naar jezelf. Ik denk nog dagelijks aan toen!

Wees gerust: JA! Er is leven na de burn-out!

L-Yves-e groeten

 

Advertenties
Categories Burn out, Burn-out, Emoties, erkenning, Familie, Geen categorie, NEI, TherapieTags , , , , , , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close