Advertenties

Snuif je mee?

Alweer een aanvulling voor een gezond(er) leven: Essentiële olie!

Olie

Etherische olie is de aromatische of geurende olie die gewonnen wordt uit planten. Dit gebeurt volgens een welbepaald procédé om de essentie of de levenskracht van de plant te bevatten die er van nature in aanwezig is. Vandaar dat etherische olie ook wel eens essentiële olie wordt genoemd.

Elke plant heeft zijn uniek aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook zijn eigen toepassing. Het gebruik van deze oliën wordt in de gezondheidszorg aromatherapie genoemd.

Etherische oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, verdund in een basisolie, in bad of je kan ze ook in geurbrander of aromalamp gebruiken, zodat je huiskamer, slaapkamer … heerlijk ruikt. Het is zéér nuttig een aromastream te gebruiken als aromatherapie therapeutisch wil toepassen. Omdat dit toestel een veilige en juiste verdamping geeft.

Dewdrop

Natuurzuivere aromatische oliën verdampen reinigt de atmosfeer van negatieve energieën, bacteriën ( bvb als er iemand is geweest die verkouden is) en heeft altijd een positieve invloed op mens en dier.

De kwaliteit van etherische oliën is zéér belangrijk.  Vandaar dat ik zelf een klein jaar heb geëxperimenteerd met diverse merken/kwaliteit en uiteindelijk besloten heb om maar meteen ook maar distributeur te worden van dit voor mij zeer kwalitatief merk:

Young Living. (klik maar op de naam voor extra info)

Distributor

Het is een leuke aanvulling op mijn therapiewerk (waar ik ook reeds maanden de olie gebruik), maar staat hier volledig los van!
Het kadert wel in mijn visie  voor een bewuster,aangenamer en gezonder leven.
Het voedingspatroon daarentegen, …..daar heb ik nog wel wat werk aan! 😉

In de toekomst ga ik, samen met een ervaringsdeskundige, wat infosessies organiseren mbt het gebruik van deze olie.

Uiteraard blijft dit een commercieel gegeven, maar zeker een die niet van primordiaal belang is om een inkomen te genereren, integendeel!
(klik voor huidige prijslijst: BELGIUM-NL-CUSTOMER)

Het fijne hiervan is dat ik toch mensen kan helpen die bewust met hun levenskwaliteit bezig zijn. Zonder me te moeten bekommeren om een bepaalde omzet te genereren!

Gewoon puur en kwalitatief!

Het is vaak anders in andere sectoren! 😉

Mocht je de werking van deze olie al kennen en willen bestellen of je hebt interesse om in de toekomst een infosessie bij te wonen,  mail me vrijblijvend: sensityves@gmail.com, dan hou ik je zeker op de hoogte!

Zo zie je maar, weer iets super tofs er bij!

Wees maar zeker: JA! Er is leven na de burn-out!

L-Yves-e groeten.

 

 

 

 

 

Advertenties
Categories Burn out, Essential Oils, NEI, Samenleving, Therapie, WellnessTags , , , , , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close