Advertenties

Dat was het dan….

Ik neem even vroeger de tijd om jullie te bedanken voor de fijne momenten in 2015, ik vertrek …naar 2016, dat ik inzet in…Thailand!

koh

Uiteraard even de gebruikelijke terugblik op het afgelopen jaar!

Kort hoor ;-), voor mij was het zeker een positieve evolutie, weer enkele belangrijke stappen vooruit gezet in mijn “nieuwe leven”.
Ik hoop jullie (maar ook mezelf) te blijven inspireren om een “ander” leven te gaan leiden, nog even gedreven, gepassioneerd, maar bewuster en zeer zeker op een trager ritme. Keuzes leren maken…En zoveel meer…

Jingjang

Zelf ga ik niet al te ver vooruit plannen, trachten nog meer in het moment zelf te leven.

Iets wat zeker helpt na een burn-out, is om bij bepaalde momenten eens terug te blikken naar de periode toen je nog “ziek” was, hoe je nu op die omstandigheden reageert: meestal anders en dat geeft een goed gevoel. Het wil zeggen dat je wat bijgeleerd hebt, je de valkuilen opnieuw ziet opduiken en er niet meer tracht in te tuimelen.

Het blijft een levenslange oefening, maar dat is ok!

Benieuwd naar mijn eigen volgende 3 weken: ik ben al wel eerder enkele malen in Thailand geweest, maar nu ga ik er met een andere levensvisie, andere partner, en hopelijk veel bewuster de sfeer opsnuiven.

Kan/wil ik het drukke Bangkok dat ik toen zo tof vond nog aan?
Wordt het een onvergetelijk oudjaar?
Ik hoop op een nog intensere beleving van de mooie natuur in het Noorden én misschien wel een spirituele ervaring op Koh Pangan.;-)

Wat wijsheid opdoen om te delen met jullie!

Bud

Ik stel me gewoon de vraag, blijf er rustig bij, ik ondervind het wel, alles is ok ;-).
Carpe Diem!

Zo zie je maar, in het begin van de burn-out nog geen 5 min.kunnen wandelen, auto rijden en nu….3 weken rondtrekken in Thailand

JA! ER IS LEVEN NA DE BURN-OUT!

Fijn eindejaar en een bewust 2016!

L-Yves-e groeten

Advertenties
Categories Geen categorie

2 thoughts on “Dat was het dan….

  1. Thx, jullie en de beestjes ook 😉

  2. Fijn eindejaar en een hele fijne vakantie voor jullie allebei!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close