Advertenties

De getuigenis!

Al enige tijd kreeg ik uit diverse richtingen de vraag of ik niet eens wou komen getuigen voor een groep mensen over mijn burn-out.
Begin dit jaar werd ik zelf eens gepolst of ik geen boekje met getuigenissen wou uitbrengen. Maar daar was het toen nog veel te vroeg voor!

Unknown

Deze blog wordt duidelijk aandachtig gelezen en blijkbaar is het vooral het persoonlijk karakter dat de mensen aanspreekt.
Blij dat de lezers dit ook écht VOELEN!

Spreken voor grote groepen ben ik nu wel gewoon uit mijn vorig professioneel leven, maar tot voor enkele weken geleden voelde ik me er nog niet klaar voor.

Tot enkele dagen geleden…..

Ann, een vriendin, had een concrete vraag: of ik haar ex-bazin een NEI-sessie wou geven (OMG, in het engels dan nog wel!) en een privé onderhoud over mijn eigen ervaringen met de burn-out, ze vreest dat ze op de rand van een burn-out staat!

Deze vraag trok me over de streep!
Geen idee waarom juist déze vraag, maar er “klikte” “iets” in me 🙂

Ik ben net begonnen om alles eens terug in kaart te brengen.

De presentatie komt er en ik ga graag op (een beperkt aantal) uitnodigingen ingaan van bedrijven die me uitnodigen om over mijn persoonlijke ervaringen te vertellen.

Het wordt zeker geen wetenschappelijke presentatie, maar een eenvoudige, eerlijke getuigenis uit het hart!

En misschien groeit dit wel uit naar een uitgebreider wellness-programma naar bedrijven toe met diverse alternatieve toepassingen, samen met andere collega’s! (Ann!;-))

En wie weet komt dat boekje er ook!?
(nog geen concrete plannen, maar je weet maar nooit….)

Voilà, net een uurtje gewerkt aan de eerste notities, effe geblogd, en nu…pauze!
Doseren! Het kan én mag!

Spannend en wie weet wat komt er nog allemaal op mijn pad!

JA, er is leven na de burn-out!

L-Yves-e groeten.

Advertenties
Categories Burn out, NEI, Therapie, WellnessTags , , , , ,

8 thoughts on “De getuigenis!

 1. Ook een uit het hart, dikke merci ;-). Steeds welkom!

 2. Zo mooi hoe je dit alles ziet en ook toelaat.
  Als ik het zo allemaal hoor en lees heb ik er zelf ook dicht bij gestaan of zelfs in gezeten (in zit??). Het gaat inderdaad vaak over gas terug nemen maar nog belangrijker is jezelf kunnen verbinden met dat wat echt is voor jou. Reflectie !
  Anyway, ik wens je het alles beste op je nieuwe weg. En je weet ik ben altijd bereidt te ondersteunen of semen te werken.
  Liefs M.

 3. Hee succes! Ik voel me ook altijd “genoodzaakt” om mensen die op de rand bengelen te waarschuwen voor wat er kan gebeuren als ze niet gauw gas terug nemen.

 4. Zulke reacties motiveren me dus he Tinneke , dikke merci! En jij uiteraard ook veel succes!

 5. Hey Ingrid, die voelsprieten krijg je niet meer afgezet, maar je kan er wel heerlijk mee leren omgaan hoor! ;-). Thx!

 6. Hallo Yves, als ik alles zo lees van jouw bewonder ik je energie! Nu, na 4 jaar,kost het functioneren me nog steeds zoveel energie om de dag te plannen. En plannen moet ik want anders ben ik het ene moment al vergeten wat ik het volgende wilde doen. En daarbij lijkt het wel of met de leeftijd ook mijn intensieve ervaren steeds heftiger voelt. Het is aan mij om daarmee om te leren gaan maar nogmaals: ik bewonder je zoals jij de dingen aanpakt en beschrijft. Veel succes met je nieuwe plannen. Lieve groetjes, Ingrid

 7. Wauw, Yves, er komt veel goeds op je pad. Leuk hoe je met je eigen ervaringen anderen kan inspireren.
  Grappig want ik was zelf net een blog aan het schrijven over hoe je meer tijd voor jezelf kan maken. Er zijn echt zoveel mensen die nood hebben aan ‘doseren’ van taken/verplichtingen/… en vooral prioriteiten stellen.
  Alvast veel succes met de nieuwe uitdagingen en opportuniteiten!
  Groetjes,
  Tinneke

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close