Advertenties

Vakantieplannen?

Het moet zowat de meest gestelde vraag zijn de afgelopen dagen aan mij…

Bijna even standaard als “alles ok?”
Hier zou tenminste nog een fijn gesprek op kunnen volgen…:-)

Wel, NEEN, geen vakantieplannen!

(is iets anders dan naar het buitenland willen verhuizen he ;-))

Home

En raar dat de mensen dan kijken, alsof ik een alien ben…Maar gezien ik vroeger meerdere malen per jaar met vakantie was, is de verwondering groot bij mijn negatief antwoord op die vraag. Sinds ik mijn leven een complete wending heb gegeven, voelt het bijna elke dag als vakantie aan.

Bij wijze van spreken hoor 😉

Maar het valt me zelf inderdaad op dat ik eigenlijk totaal geen behoefte heb aan vakantie. Uiteraard nog wel zin om buitenlandse prikkels te krijgen, maar dan is dat eerder een bewuste keuze ipv compensatie op het drukke leven. Voorlopig echt nog geen gevoel gehad van “dringend tijd dat het vakantie is”.

Hopelijk blijft het zo!

Ik geniet nu elke dag van mijn nieuwe uitdaging(en), neem op tijd een break en dat voelt super aan!

Park
(in mijn geval voortuin ;-))

Kan het iedereen aanbevelen!

dus…JA! Er is leven na de burn-out! 😉

L-Yves-e groeten.

Advertenties
Categories Burn out, Reizen, VakantieTags , , , ,

1 thought on “Vakantieplannen?

  1. Goed zo, vasthouden…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close