Advertenties

Leven met een nieuwe bril?

Unknown

Het is nu een kleine 2 weken geleden dat ik blogde: “I’m back” en dat is ook zo, maar ik moet nu wel steeds een bril opzetten: de bril die goed rondkijkt, die me helpt bewust de mooie dingen te zien. Die me ook tijdig de valkuilen toont…
Al moet ik daar uiteraard zelf mee leren omgaan, dat gaat die bril niet voor me doen 😉

Het blijft een strijd:

Unknown3

Nu ik “terug” ben, is het ook echt opnieuw leren omgaan met rustige momenten, hoe vreemd dat ook moge klinken na 2 jaar strijd. Nu heb ik er weer wat en begint het hoofdje terug te malen: terug dat schuldgevoel van minder werken.

  • Mag ik wel een boek lezen in de namiddag?
  • Is het OK om ’s ochtends rustig aan de dag te beginnen?
  • Enkele uren vrij overdag?

Dat ik in het weekend mijn vaste radioprogramma’s heb en in de week de NEI-praktijk zeer vlot begint te lopen én er meer en meer belangstelling in de magneten begint te komen, blijf ik maar normaal vinden.
Ik weet dat ik me eerder moet focussen op hetgeen ik nu allemaal al terug doe, kan en/of wil ipv op die andere momenten, maar toch….

Allemaal punten waar ik de afgelopen 2 jaar hard heb aan gewerkt, ik heb ze leren inzien en mee omgaan.
Ook zij zijn “terug”, maar nu zie ze tenminste. Het lijkt wel een duiveltje dat me steeds achtervolgt.
Het grote voordeel is dat ik het nu bewust opmerk en er op anticipeer.

Ik schrijf dit niet neer omdat ik me terug negatief zou voelen ofzo, integendeel….
Ik weet dat deze blog nogal gelezen wordt door mensen die er net inzitten of er bijna uitzijn.
Ik wil hen enkel meegeven dat een burn-out steeds zijn sporen nalaat en je er voor de rest van je leven zal moeten mee rekening houden.

Maar….JA! Er is leven na de burn-out!

Unknown2

Klinkt misschien nogal zwaar, maar is het eigenlijk niet, just nice to know! 😉

Een van de lastigste voor mezelf blijft het “afblokken” van negatieve energie of andermans gemoedstoestanden, echt ne moeilijke!

Een vriendin (aka Groene Goeroe ;-)) heeft mij (&Tania) voorgesteld om eens samen te mediteren , zeer benieuwd.
Ik hou jullie op de hoogte.;-)

Ondertussen blijf ik ook wel wekelijks genieten van de Chi-Kung-lessen. Ik blijf bewust kiezen voor de positieve krachten er van.  Dat blijft de basis om mijn dromen te realiseren!

banner-park-chi-kung-veldje

Als je eens wil meedoen: de komende dinsdagavonden in JULI (en begin augustus) gaan door in open lucht: een aanrader!

Tot in het park?

L-Yves-e Groeten!

Advertenties
Categories Burn out, Energetix, NEITags , , , , , , ,

1 thought on “Leven met een nieuwe bril?

  1. Thema’s die bewust zijn komen soms als kleine testjes terug, althans zo ervaar ik dit 🙂 Het universum wil dan even checken of we het geleerde nog toepassen lol .. Wat de sensitiviteit betreft heb ik geleerd mij in de morgen af te stemmen, af te schermen.. Door dit te doen komen andermans energieën niet zo hard meer binnen. Ook heb ik geleerd om te voelen wat van mij is en wat van de ander is.. Door te vragen van wie dat is kan je bewust gaan voelen.. ik zeg altijd ” wat van de ander is geef ik in liefde terug” Als de gevoelens, weerstand dan blijft dan is het van jou/ons ..

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close