Advertenties

Zaadjes planten

Zaadjes

Ja, er worden zaadjes geplant de laatste dagen….

IMG_20150512_170237

Maar bovenstaande laat ik (voorlopig) nog wijselijk over aan Tania 😉

Zelf ben ik zaadjes aan het planten voor mijn “nieuwe” leven!

Gisteren nog een fijne infodag gehad mbt de helende magneten die ik verdeel via party’s en eigen webshop.
In Nederland staan ze duidelijk al een eind verder in de inzichten en werkingen van alternatieve toepassingen, dat is duidelijk.

Werk aan de (Belgische) winkel!

Het radiowerk blijft nog steeds fantastisch, binnen enkele weken “hoor” je “meer” 😉

En dan de NEI-praktijk, daar wil ik het even over hebben vandaag:
De mensen die ik momenteel help, zijn duidelijk tevreden: ze voelen een evolutie , komen terug, FIJN!
En dan maar hopen dat ze dit een beetje willen delen met hun omgeving he, al blijft er precies toch nog steeds een taboe op “alternatieve hulp”.

Enkele dagen geleden liet ik flyers drukken om deze te gaan leggen bij de juiste “partners”: biowinkels, yoga centra, ….Tuurlijk wil je je eigen diensten toch beetje promoten!?
En hier wringt het schoentje voor me: heel confronterend voor me om hier toch nog schroom over te ondervinden. Ik sta 100%, wat zeg ik, 1000% achter de werking, maar het valt me zwaar om mezelf te “verkopen“.

Moet je weten dat ik in mijn vorig leven echt wel over serieuze bedragen onderhandelde, voor volle zalen presenteerde, maar mijn eigen “diensten” promoten is toch duidelijk andere koek. Alsof ik me hier voor wil wegsteken en aan de andere kant wil ik het van de dagen schreeuwen hoe effectief de methode is!

Even over gesproken met mijn begeleiders: lijkt weer echt iets voor mensen met mijn profiel te zijn…Even op tanden bijten en op stap dan maar!

Ondertussen wil ik Evi, An, Régine, Maryse, Tinneke en Tania bedanken: zij hebben al flyers in hun zaak gelegd voor me of zijn ondertussen toch al gaan flyeren voor me ;-).

Toch een boeiende reis, die “leerjezelf”reis!

Maar zoals met alles in het leven: alles komt goed, want….

JA! er is leven na de burn-out!

L-Yves-e groeten!

PS: let maar goed op, binnenkort zie je overal mijn flyers liggen 😉 😉 😉

Advertenties
Categories Burn out, Energetix, NEI, TherapieTags , , , , ,

4 thoughts on “Zaadjes planten

 1. Dag Karin,

  allereerst dikke merci voor de open, eerlijke reactie!

  Fijn om eens openlijk te kunnen reageren. 95% van de reacties zijn privé, maar die tracht ik toch ook allemaal te beantwoorden 😉

  Dat de overheid dit niet wil opnemen, zal voor velen misschien in het begin een struikelblok zijn.
  Volgens mij maken ze hier een foute keuze, maar je kan je daar ofwel in ergeren en je er bij neerleggen ofwel je eigen keuze maken.

  In het leven ben je zelf de enige die over je eigen leven beslist.

  Ik heb ervaren in mijn “evolutie” hoe bevrijdend het kan zijn, om in jezelf te investeren, letterlijk én figuurlijk. In het begin liep ik ook mee in het klassieke traject. Ook ik ben geleidelijk aan andere keuzes gaan maken, mijn prioriteiten verlegd. Denk maar niet dat meer dan 10% van de mensen die ik help, welstellend zijn hoor.

  Al stellen ze het het nu zeer zeker wel 😉

  Geloof me, een nieuwe levensrichting, ook op professioneel vlak, vraagt ook een enorme financiële inspanning, maar het loont!

  Ik wil dit niet veralgemenen , niets opleggen, ik wil hier enkel over getuigen dat het eventueel wel kàn. 😉

  Iedereen maakt zijn eigen keuzes.

  Steeds welkom voor een fijne levensbabbel ;-), binnenkort op een terrasje? 😉

  L-Yves-e groeten

 2. Bedankt Kurt!

 3. Van camp kurt 12 mei 2015 — 19:09

  Goe bezig Yves!

 4. Crets karin 12 mei 2015 — 16:58

  Hey Yves,
  Ik ben super blij dat het zo goed met jullie gaat. Maar ik wil toch als ik zo vrij mag zijn even reageren op deze laatste blog. Ik denk dat het voor veel mensen geen taboe is, maar gewoon financieel te duur en dat is dan weer de schuld van de overheid die deze maatregel maar weigert op te nemen in ons ziekenfondspakket. Ikzelf heb me al meermaals willen openstellen voor dit gegeven, maar ik kan het grofweg niet betalen, dus is dit heel cru wat ik nu zeg, maar toch de waarheid: als ik me beter voel met dagelijks een pilletje te nemen, voorgeschreven door mijn huisarts, en dan heb ik het niet over zware anti-depressiva, dat terugbetaald wordt door mijn ziekenfonds en dat mij nog geen 8 euro per maand kost, dan heb ik en ik denk ook vele andere mensen niet veel keuze.
  Ik geloof dat vele alternatieve therapieën echt wel werken, en veel beter zijn, maar in deze maatschappij is het jammer genoeg enkel weggelegd voor de meer welstellende onder ons.
  Jammer!
  Begrijp me niet verkeerd, ik ben dus wel blij dat het goed met jullie gaat 🙂 maar ik wou dit even kwijt.
  Groetjes Karin

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close