Advertenties

Laad me met rust….

Laad me met rust

Het valt me de laatste tijd minder en minder zwaar om te “selecteren”.

Vroeger wou ik er steeds voor iedereen zijn, overal naar toe gaan, etc…

Nu mijd ik (voorlopig) nog mensen met negatieve energie, mensen die nooit eens blij kunnen zijn, het steeds over oppervlakkige dingen hebben, oh zo graag op anderen afgeven. Leer de anderen eens NIET beoordelen, je weet nooit wat zij in hun hoofd meemaken!

Voorlopig beperk ik me dus tot de mensen die me echt positieve energie geven, die me met rust laden!
Gelukkiger worden er dat meer en meer, hoe fijn!
Dat cliché van “juiste mensen op je pad tegenkomen”, het klopt hoor!
En rust hoeft niet meteen rustig te zijn ;-), het gaat over het gevoel van rust!

Opmerkelijk hoe ik meteen voel of de andere persoon me moe maakt of niet.
Sinds ik mijn hooggevoeligheid heb aanvaard, voel ik nu veel bewuster.
Willen of niet 😉

En ik hoef niet steeds beroep te doen op anderen hoor, ik gun mezelf ook veel meer rust.
Het is weer zeer druk geweest de laatste dagen, in positieve zin dan….

Blij dat ik mijn webshop heb kunnen lanceren!

120618_Logo_Signatur_VP_NL

Die helende magneten heb ik uiteraard eerst zelf uitgetest alvorens ik jou wens te overtuigen met de werking er van! Ze geven me energie, aarden me, geven me terug een aangenaam voetengevoel (door de inlegzolen) waardoor ik weer terug graag ga wandelen; ze zorgen maw voor mijn welzijn. Ook belangrijk hoor, aan jezelf denken!

Nu dat alles voorbij is, heb ik weer wat tijd voor mezelf in mijn agenda ingelast.
Zalig om dat zelf te kunnen bepalen! En ook uiteraard te doen! 😉

Elke dag voelt weer fijner en fijner, een geweldige partner, fantastische vrienden, genieten van het radio maken, deugddoende resultaten boeken met wederkerende klanten in de NEI-praktijk en een eigen webshop….

JA, er is leven na de burn-out!

Deel deze blog/berichten aub gerust met anderen hoor!

Het blijft me deugd doen om te merken dat mijn getuigenissen vaak mensen ondersteunen. Mensen die me privé mailen omdat ze hier zelf liever niet over willen/kunnen praten in het openbaar, maar die zich er toch kunnen in herkennen en de nodige steun/erkenning vinden.

lotgenoten…..

L-Yves-e groeten

Advertenties
Categories Burn out, Energetix, NEI, Therapie, WellnessTags , , , , , ,

2 thoughts on “Laad me met rust….

  1. Thx 😉

  2. Mooie titel…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close