Advertenties

NAAKT

images

Dat is een titel die opvalt he! 😉

Naakt is ook het woord dat de laatste tijd nogal veel voorkwam mbt de werkwijze in mijn NEI praktijk.

mag ik mijn kleren aanhouden ?“….Meerdere malen kreeg ik de vraag reeds!

Ondertussen ken ik toch wel wat therapievormen en bij de meeste moet je je toch niet volledig uitkleden hoor.

Ofwel, en alle begrip hiervoor, wordt de vraag gesteld door mensen die écht nieuw zijn in het alternatieve circuit ofwel zijn er misschien mensen die minder prettige ervaringen hebben. Ik hoop van niet!

Dus om alle misverstanden te vermijden, de behandeling is heel eenvoudig:

Ik zit op een stoel en jij zit gewoon aangekleed op een stoel voor me. Ik werk met een spiertest: dwz: je houdt 2 vingers op elkaar en ik trek daar aan. Jouw onderbewuste geeft steeds het antwoord. Ofwel kan je je vingers op elkaar houden ofwel niet. Ik ga gewoon je organen af, en check waar er welke emoties op zitten. Ik raak je amper aan, enkel bij integratie, sta ik achter je en masseer ik met 2 vingers een plek aan de oren. Dat is echt alles.

Tijdens de integratie gaat jouw onderbewuste alle “geblokkeerde” emotionele blokkades terug herprogrammeren, dit kan in het begin een soort duizeligheid teweeg brengen.  Het is het in evenwicht brengen van je linker en rechter hersenhelft.

Enkel in het begin bespreken we uiteraard kort over hetgeen lastig is voor je, dit is echt heel uiteenlopend: van angsten, fobiën, moeilijk kunnen loslaten, je niet goed in je vel voelen door privé omstandigheden, grenzen stellen,nog te verwerken zaken van vroeger…..

Van hieruit vertrek ik en ga ik stap voor stap verder zoeken naar de oorsprong van de emotionele blokkade.

Tijdens de sessie zelf hoef je zelfs niet je hele verhaal te doen!

Ik kan me inbeelden dat je al eerdere therapievormen hebt uitgeprobeerd die je minder liggen. Gelukkig geef je de moed niet op (want je wil écht wel geholpen worden) en je blijft dus verder zoeken naar jouw therapievorm.

Maar steeds heel dat verhaal opnieuw uit de doeken doen,pppfff…..velen kijken er tegen op.

Tijdens een NEI-sessie hoeft het niet echt, maar het mag uiteraard wel!  (Doen de meesten wel hoor)

Gewoon er op concentreren kan, ik werk immers met je onderbewuste!

(Technisch gaat het het er wel iets ingewikkelder aan toe, maar dat zou ons nu iets te ver afleiden ;-))

Toch wel even meegeven dat je in het begin minimum een 3à4 tal sessies nodig hebt, met steeds minstens 2 weken er tussen.

Indien je écht aan je innerlijke zelf wil werken, is dit een fijne, veilige, maar wel diep indringende therapievorm.

Het kan op alle momenten in je leven, enkel in het begin van de herstelperiode van een burn-out is het niet aan te raden.  Na enkele maanden, des te meer!  (en ervoor uiteraard ook!)

Voilà, dat wou ik toch even duidelijk stellen. Bedankt alvast voor de steeds talrijkere reacties! 🙂

Als je zelf eens langs wil komen  (of iemand kent die een sessie wil) : wees welkom: sensityves@gmail.com of 0477/98.25.46.

L-Yves-e groeten!

Advertenties
Categories Burn out, NEI, TherapieTags , , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close