Advertenties

Die ene mail

images

Ik werd er stil van…van die ene mail….

“En dan maar spreken dat de energie (welke ?) nog niet helemaal terug is !!! In minder dan 3 maanden: feestdagen overleven – een volledige verhuis – een eigen website in elkaar steken – een zelfstandige praktijk beginnen – en wat misschien nog meer … Yves, als ik je website lees kan ik niet anders dan vaststellen dat je bruist van energie !!!”

Kippenvel kreeg ik er van! Een lieve mail die ik mocht ontvangen, dat zeer zeker, maar eentje die onverwachts mijn ogen weer even opende. Ja, ik bruis terug van energie, inderdaad, maar ik ga te snel!

Door het zwart op wit te lezen, besefte ik dat ik weer in een oud patroon dreigde te hervallen, snelheid!

Ik voelde inderdaad dat ik mijn rust nog nodig heb, neem er ook echt de tijd voor, maar toch!  Eens ik ergens mijn tanden in zet, mag het vooruitgaan. Ik was weer vertrokken……

Nu, erg is het zeker niet hoor, ik wil het ook niet overroepen. Ik voelde het wel aan, hield er rekening mee, maar dit onverwachts spiegeltje hielp me toch weer wel!   Bedankt Karine, binnenkort tafelen we nog eens he?

Het enige wat ik je met dit wil meegeven is: let op mogelijke signalen: van je eigen lichaam, je omgeving, leer DOSEREN!

Ik zal het zelf ook proberen 😉

Proberen? DOEN, ja!

Morgen na het radioprogramma 3 dagen naar zee se; maandag 4 jaar samen met Tania (in goede en kwade dagen ;-))

Momenten om bij stil te staan!!!   (figuurlijk, letterlijk gaan we minstens 1 lange strandwandeling maken)

L-Yves-e groeten!

Advertenties
Categories Burn out, Therapie, WellnessTags ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close