Advertenties

Nationale Complimentendag

Unknown

Het blijft me steeds weer verbazen hoe snel “lotgenoten” elkaar vinden en aanvoelen.

2 weken geleden (al lijkt het nog gisteren) op aanraden van een vriend naar een heel tof toneelstuk gaan kijken, Ivanov, uiteraard met de nodige psychologische insteek! Echt een aanrader, al is er voorlopig geen voorstelling meer in het Paleis (http://www.hetpaleis.be/programma/173-ivanov ), jammer!

Pieter had een vriendin, Martine, meegebracht. Achteraf kort nog iets gedronken.
Lotgenoten hoeven geen ganse uitleg, met een half woord versta je elkaar. Het werd al snel te druk in de cafetaria, voor ons allen. Dan maar doorgegaan, maar met het gevoel van een fijne avond achter de rug!

En blij dat ik de ochtend nadien niet meer in de file moest gaan staan!

Het was gezellig druk de afgelopen dagen:  mijn website gelanceerd, een stapje verder gezet in het “magneten” gebeuren (snel meer daarover), Chi-Kung, nog onverwachts bezoek gehad van familie, gisterenavond nog een super lekker etentje gehad met keitoffe vrienden, én afgelopen week ook nog eens bij mijn dokter langs gelopen: de afgelopen 2 jaren even snel overlopen, hallucinant!

Ik die in het begin van mijn burn-out dacht om er na 2 maanden wel van af te zijn…..jawadde, binnen enkele weken is het 2 jaar!! Ik zet alvast een gin-tonic klaar ;-).

Vandaag is het nationale complimentendag, fijn dat er aandacht aan besteed, maar….een onverwachts compliment blijft nog steeds leuker! Gisteren aan de lijve ondervonden ;-).   Thx D.!

Maar ik wil gerust ook meedoen aan deze nationale complimentendag en alle vrienden en familieleden eens extra bedanken die me de afgelopen 2 jaar zo sterk hebben ondersteund, en dan zeer in het bijzonder Tania! Thx ly xxx!

Ik blijf het herhalen en je begrijpt het pas als je een hele weg hebt afgelegd, het is een cadeau én…..

JA! er is leven na de burn-out !

Graag tot de volgende blog 🙂

L-Yves-e groeten,

Advertenties
Categories Burn out, TherapieTags , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close