Advertenties

Weer een stapje verder ……SURPRISE !!!

images

De verhuis is achter de rug, oef!

Natuurlijk moeten er nog wel wat zaken in orde gebracht worden: schilderijtjes aan de muur, juiste verlichting, etc…maar het lijkt ons een goed idee om eerst wat te “voelen” en dan de juiste keuzes te maken.

Wat ook weer goed uitkomt, qua workload 😉

Ondertussen genieten we van het nieuwe stulpje en trachten we te “landen”, we gunnen ons de tijd en dat doet deugd.  Wat een luxe he!  Het valt me ook op dat ik de eerste dagen echt weer terug ging rusten in de namiddag, nu weer minder.

Vrienden en familie komen spontaan op bezoek, hoe fijn!

Beiden werken we nog maar deeltijds, en dat liet me toe om in alle rust weer de voorbereidingen te treffen om een extra stapje te zetten!

WELKOM OP:   sensityves.be !

Yes, een website die alles zowat bundelt….Ik had mezelf geen deadline opgelegd, ik liet het op me afkomen!

Dat op me laten afkomen was/is echt wel een leerproces! Ergens in mijn achterhoofd was er steeds weer dat duiveltje dat me zegt dat het sneller moet. Ik gaf niet toe en merkte dat het wel deugd deed 😉

Op de site lees je ook mijn nieuwe professionele wending: ik word NEI-therapeut*!

*Een toelichting hiervan vind je ook op de site

Ook hiervoor had ik geen opstartdatum voorop gesteld, ik moest er gewoon klaar voor zijn, en dat ben ik! 🙂

Ik kijk er enorm naar uit om mensen te gaan helpen!

Voel je je aangesproken of ken je iemand die er baat bij heeft, steeds welkom!!!!!

DUS…….JA! er is leven na de burn-out ! 🙂 🙂

l-Yves-e groeten!

Advertenties
Categories Burn out, Therapie, WellnessTags , , , , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close