Advertenties

een nieuwe start…

Unknown

Overmorgen is het zover….we verhuizen.

Het is zeker niet de eerste keer dat ik verhuis, maar dit is toch met een zeer speciaal gevoel.

Misschien even toelichten: we wonen nu op een oud appartement wat ik enkele jaren geleden al gekocht had als pied-à-terre, want ik ging in een vorig leven verhuizen naar het buitenland….(in een volgend nog steeds ;-))

Het werd echter een eigen stek om even (dacht ik) op rust te komen na mijn echtscheiding…

Na enkele stormachtige maanden ontmoette ik Tania, vanaf dag 1 woonden we als het ware samen.
Het voelde goed, ondanks het emotionele dat aan dit appartement hing. Ook zij had er totaal geen probleem mee, integendeel, ze maakte er een mooi warm nest van.

Na een tijdje denk je niet meer aan die oude herinneringen, temeer omdat ik 2 jaar geleden besloot om een nieuw appartement te bouwen.
1,5 jaar geleden kreeg ik mijn burn-out die ik dus ook op dit appartement mag “uitzieken”; weer een emotionele lading er bij….

Recentelijk nam de zoon van mijn ex contact op “of hij eens mocht komen kijken”, hij had interesse om eventueel te kopen!?

Het was een zeer fijn weerzien, uren gesproken, ook over het verleden, tussen de regels door kwamen zelfs enkele mooie bedankingen ((niet echt letterlijk, maar zo kwam het toch over) over onze tijd samen (13 jaar!).
Enfin, hij vroeg of hij eens terug mocht komen met …zijn vader.

Moet je weten dat ik een niet zo’n fijne verstandhouding had met die ex van mijn ex…Ik stemde in, voelde me ook sterk genoeg voor een ontmoeting. Het werd een vlotte babbel, straf.

Tot op heden helaas niets meer van gehoord…..Een klein berichtje had in deze emotionele situatie toch wel fijn geweest….

Ik kijk echt uit naar de nieuwe woonst, het is meer dan een verhuis, het is het begin van een nieuw leven!
Een in een nieuwe, mooie omgeving; met Tania, de poezen, fijne vrienden, familie, nieuwe radiocollega’s én een nieuwe uitdaging in het vooruitzicht (daarover binnenkort meer ;-)).

Nu nog de laatste loodjes van de burn-out verwerken en er zeer verstandig mee omgaan in dat “nieuwe leven” 🙂

Tot de volgende blog!
lYvese groeten!

Advertenties
Categories Burn out, WellnessTags , ,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close