Advertenties

Toch nog niet gedaan….gggrrrr

images-1

ik had het in mijn vorige blog over de feestdagen en de drukte er rond…

Ik dacht, ok, ik heb het opgemerkt en ga er rekening mee houden en opgelost dus.

Niet dus! Ik merk dat de laatste dagen echt terug moeilijk verlopen.

Binnen 3 weken verhuizen we, dus dat brengt echt nog wel wat werk met zich mee: schilderen, kleuren kiezen, administratie in orde brengen….Gelukkig kan ik rekenen op de hulp van Tania en enkele vrienden, echter….het eerste weekend had ik mijn radiowerk en de uren nadien kon ik echt niet helpen, té moe (nog steeds)….

Vroeger verliep verhuizen ook wel steeds stresserend, maar dat deed ik dan na de werkuren, gewoon er dat ook nog even bij, net zoals de meesten onder ons trouwens!

Opwellende frustratie: 1) nog steeds moe én 2) vrienden die staan te helpen en zelf loop je er bij voor spek en bonen…..Er is maar één oplossing: aanvaarden en toestaan, lijkt makkelijker dan het is…..Heb het hen ook voorzichtig uitgelegd, maar toch…schuldgevoel.

Het energiepeil terug naar beneden dus, ik heb me dan gisteren maar even laten NEI-en (zie vorige artikels) en dat deed deugd!

Ik ben nooit de meest handige geweest in kluswerken en dat werd me in mijn vorige relatie ook wel echt duidelijk verweten….(sans rancune hoor ;-))

Het bekende patroon had zich weer in mijn lichaam gesetteld, hopelijk is het na de behandeling er weer uit en is er terug energie voor de volgende dagen….(en weken/maanden…)

Belangrijk dus om naar je lichaam te luisteren en er gevolg aan geven.                          Blijf aan jezelf werken!

Het is toch een vies beestje die burn-out, enkele dagen geleden had ik het er nog over met een vriend; zijn relatie zit beetje in het slop. Ik heb het vermoeden dat het inderdaad niet evident is voor iemand die nog geen burn-out heeft gehad, om in te schatten wat dat doet/verandert bij iemand..Ik kan die “anderen” enkel maar aanraden om er open voor te staan, er over te praten, te lezen, raad vragen aan “ervaringsdeskundigen”….

Als ik met iets kan helpen, steeds welkom!

Tot de volgende blog dan maar weer

LYvese groeten,

Y

Advertenties
Categories Geen categorie

1 thought on “Toch nog niet gedaan….gggrrrr

  1. Tania Cornelis 13 januari 2015 — 10:23

    Aanvaarden, accepter, to accept …. Een mooi Werkwoord en 1tje om te onthouden… 👍😘

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close